Minymo

Minymo

Skabt til leg og med øje for detaljer. Pigen er feminin, sød og smart – drengen er fræk og sej. Trendy design med et skandinavisk islæt. Simple, naive prints og en komfortabel pasform. Styles kan kombineres på mange måder. Kvalitetstøj til rimelige priser i alle henseender. Minymo følger tidens trend, og temaerne er inspireret af det, som er oppe i tiden. Så før designeren går i gang, defineres et tema for ­kollek­tionen.

Minymo er en vigtig del af vores brugeres liv, leg og dagligdag. Derfor har vi udstukket tre linjer – Fashion, Outerwear og Basic – med et væld af muligheder og noget for enhver smag og behov.

 

Fashion

En gennemarbejdet og attraktiv skandinavisk kollektion i fedt design med glade og naive print. Til hverdag og leg. For de smarte børn på 0-14 år – fra newborn til kids.

 
 

Basis 

Stort basic program med fokus på pasform og kvalitet. Alt fra jeans, smarte bluser og leggings til dagligdags brug. Fra newborn til kids – 0-12 år.

 
 

overtøj

Til det aktive barn 2-12 år – fra flyverdragter til jakker, bukser, skiundertøj og accessories. Fokus på funktionalitet, smarte detaljer, kvalitet og sikkerhed.