FIXONI

FIXONI

FIXONI Baby Tales er et dansk designet babytøjsmærke, som er tilgængeligt i størrelserne 44 til 92. Få udvalgte styles går op til størrelse 104. Du finder en fuld garderobe til de første leveår - måske endda det første sæt tøj, der møder den lille ny. Vi kalder det 'Min første FIXONI'. 

 

Kollektioner 

Kollektionerne består af en bred vifte af klassikere som hagesmække, heldragter og bodyer, men også modetøj for at imødekomme de nyeste trends - dette giver et bredt udvalg af produkter til babyer og småbørn.

 

Du finder både neutrale, unisex produkter og nogle med lidt mere farve og print - alle med et skandinavisk udtryk.

 

BÆREDYGTIGHED 

FIXONI Baby Tales sikrer bløde bomuldsprodukter af høj kvalitet til din baby. Sortimentet inderholder omhyggeligt udvalgte produkter, der er certificeret i henhold til GOTS og STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

 
 

UDOVER FIXONI BABY TALES, ER FIXONI OGSÅ NAVNET PÅ TRE UNDERMÆRKER: 

  • FIXONI Little Bee er vores for præmatur kollektion til de helt små. Kollektionen er tilgængelig i størrelse 32 til 56.
  • FIXONI Infinity er vores kollektion af basis produkter. Kollektionen er tilgængelig i størrelse 44 til 92.
  • Elemental by FIXONI er en NOOS kollektion i størrelse 50 til 92. Inspireret af naturen og produceret på en miljøvenlig måde - det er kerneelementerne i denne GOTS certificerede kollektion.