Me Too

ME TOO

Kids-mode med en unik designprofil og kølig sødme

Vores ME TOO verden er ikke sort eller hvid. Vi ser på livet på en farverig og legende måde, ligesom børnene vi designer tøj til. Siden fødslen af ME TOO har vi designet og produceret kids- mode med et unikt design profil og kølig sødme. 

Vores styrke er vores evne til at tilpasse de nyeste mode-trends i vores egne originale ideer kombineret med en ægte design håndværk og en fornemmelse for, hvad der virker for børn.

 

Farvestrålende 

ME TOO er en verden fuld af farver. Sjove ideer, kreative prints og unikke designs skaber et originalt og identificerbart univers til børn i alderen 0-14 år.

 

Vi ser på livet på en farverig og legende måde, hvor styrken er vores evne til at tilpasse de nyeste modetrends i vores egne unikke styles.

 

GOTS

ME TOO har stor fokus på bæredygtighed og største delen af baby-produkterne er organic cotton. I foråret 2017 er ME TOO blevet GOTS certificeret på nogle af baby-produkterne. 

 
 

 GOTS er den ypperste betegnelse for at dit produkt fra yderst til inderst er fremstillet med stor fokus på bæredygtighed og at bomulden er 100% økologisk. Alle produkter som sælges med GOTS symbolet er at spore fra dyrkningen af råvarerne til levering i butikkerne.